Programări: 0758 045 325

jadore.beauty.studio@gmail.com

Produsele marca FLORITENE .

Image 01Floritene of Geneva

Floritene of Geneva - Vă întâmpinăm la salon alături de cosmeticele de lux marca Floritene - precizie elvețiană de înaltă calitate pentru tratamente faciale. Produsele combină ingrediente naturale sofisticate folosind tehnologii care îndeplinesc toate cerințele de sănătate perfectă și frumusețe a pielii. Aceste cosmetice conțin ingrediente active foarte eficiente, precum acidul hialuronic, colagen, elastină sau ulei de jojoba. Folosind produse din gama Floritene pielea va rămâne hidratată, protejată, fermă, elastică și strălucitoare.

Floritene cremă anti-îmbătrânire - Asigură o piele fermă și tonică, ameliorând elasticitatea țesutului cutanat. Conținutul de Pepha-Nutrix (un complex natural de vitamine B, de amino-acizi și de minerale) redă pielii fermitatea și aspectul tânăr. Regu-Age(un complex activ de proteine din orez și soia) ameliorează circulația sângelui, favorizează oxigenarea și reduce efectele nocive ale radicalilor liberi asupra pielii. Retinolul pătrunde în profunzime pielea, unde este reținut și își exercită acțiunea. Celulele se înnoiesc continuu, epiderma devine mai densă și pielea mai elastică. Prin compoziția sa unică, Lactomida, compensează pierderea de ceramide și de lipide a barierei epidermice, care survine odată cu vârsta. Întreține și stabilizează funcția pielii și îi conferă frumusețea și prospețimea naturală. În acest mod, pielea devine mai rezistentă la factorii agresivi externi.

Image 02Floritene of Geneva

Floritene-fiole cu lăptișor de matcă.

Image 03Floritene of Geneva

Floritene-fiole cu lăptișor de matcă - Prin aplicarea lăptișorului de matcă pe piele, aceasta este protejată de condițiile externe agresive și totodată sunt încetinite efectele îmbătrânirii pielii, datorită conținutului ridicat de vitamina B5, care restabilesște structura și suplețea epidermei. Are numeroase proprietăți, activează respirația celulară și schimburile metabolice între celule și mediul lor biologic. Este cunoscut pentru efectele sale energizante și hrănitoare, este un agent revitalizant și redă pielii echilibrul. Este capabil să elimine semnele de oboseală ale pielii, redându-i stralucirea și catifelarea.

Floritene-fiole cu complex de caviar

Image 03Floritene of Geneva

Floritene-fiole cu compex de caviar - Principii active: Revitalizează și regenerează pielea. Luptă împotriva apariției ridurilor și netezește vizibil pielea. Hrănește și hidratează pielea.Este foarte activ în hrănirea și în regenerarea celulară. Ajută la recăpătarea strălucirii tenului, netezește vizibil liniile fine și ridurile existente, catifelând pielea.