Programări: 0758 045 325

jadore.beauty.studio@gmail.com

Tratament facial de ultimă generație

Image 04

Preț70 Ron

Microdermoabraziune+Mezoterapie cu fiolă(piling cu diamant) - Microdermabraziunea este cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curățare a stratului de celule moarte, metodă sigura, non-invazivă de exfoliere mecanică profundă și de regenerare celulară. Îndepărtează punctele negre și redă luminozitatea tenului. Procedura este ideală pentru persoanele care nu au timp pentru proceduri mai complexe tip laser, peeling chimic.Mezoterapia ajută la regenerarea țesuturilor și se face cu aminoacizi, acid hialuronic, elastină și colagen. Prin această procedură se înlocuieste injectarea în profunzime a substanțelor active, obținând rezultate spectaculoase. Ajută la îmbunătățirea texturii pielii, redă fermitatea și elasticitatea, reduce ridurile, regenerează și stimulează producția de elastină și colagen, estompează petele brune și cicatricile minore.

Endomasaj vacumatic 40 min. + Lipocontur 30 min.

Image 01Discount 20%

Pret vechi 230 Ron
Preț promotional (discount 20%)184 Ron

Endomasaj vacumatic - Vacuum-ul realizează o aspirație locală care duce la dispersarea depozitelor de grăsime și la dizolvarea acestora prin masajul profund al mușchiului. Terapia cu vacuum se efectuează pe toate zonele unde se află depozite de grăsime și celulită. Prin adâncimea la care lucrează, acesta reușește să spargă micro și macro nodulii celulitici. Masajul vacuum sau rularea pielii este una dintre cele mai apreciate și studiate metode pentru tratamentul direct, non-chirurgical al celulitei.Terapia cu vacuum este recomandată în toate tipurile de celulită: fibroasă, edematoasă, mixtă în stadii de la I-IV.

Lipocontur 30 min. + Masaj relaxare 60 min.

Image 02Discount 20%

Preț vechi 210 Ron
Preț promotional (discount 20%)168 Ron

Lipocontur - Celulele de grăsime vor absorbi lumina roșie a laserului, care va sparge pereții celulelor de grăsime și va elibera apa, acizii grași liberi și glicerina. Acest proces poartă numele de lipoliză. Astfel excesul de grăsime este eliminat în siguranță prin procesul metabolic natural al organismului. Prin acest proces celulele de grăsime nu sunt distruse, ci sunt reduse în volum. Excesul de grăsime este apoi folosit de către organism ca sursă de energie.

Masaj relaxare - Masajul de relaxare ajută la eliminarea toxinelor din corpul uman și crează o stare de relaxare totală și profundă, îmbunătățind circulația limfatică și pe cea sanguină. În general, masajul de relaxare are un efect antistres. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de vârstă și sex. Acest tip de masaj poate fi efectuat pe tot corpul numindu-se masaj de relaxare total sau pe o zonă a corpului sub denumirea de masaj de relaxare parțial și are drept scop principal relaxarea generală și înlăturarea oboselii. Manevrele și tehnicile specifice folosite în masajul de relaxare au drept scop accelerarea circulației sanguine la nivelul fiecărui segment sau organ.

Cavitatie 40 min. + Electrostimulare 30 min. (drenaj limfatic)

Image 03Discount 20%

Preț vechi 160 Ron
Preț promotional (discount 20%)128 Ron

Cavitație - Cavitația se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvență care datorită presiunii pe care o generează provoacă formarea de mici bule de gaz (bule cavitaționale) și succesiva lor implozie, rupând în acest fel membranele celulelor adipoase. Odată dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grași, toxine) este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic. Încă de la început se poate observa o intensă acțiune lipo (dezintegrarea țesutului adipos) și o progresivă remodelare a profilului corporal pe lîngă reducerea consistenței masei adipoase.

Electrostimulare (drenaj limfatic) - Un program special care nu actionează prin lucrarea musculaturii ci prin presarea ganglionilor limfatici; eliberarea limfei duce la un efect puternic de slăbire și este necesar doar persoanelor cu retenție mare de apă la care nu observăm efecte rapide ( la electrostimulare rezulatatele trebuie sa apară imediat). Importanța unui drenaj limfatic corespunzător merge mult peste rolul său de eliminare a rezidurilor. Limfa actionează de asemeni ca un filtru al țesuturilor: distruge bacteriile și toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici.De aceea sistemul limfatic este considerat un fel de gardian al sănătății corpului.